Otac sumnja da je ona njegova ćerka: Uradiću DNK test kada Ceca izađe sa Farme!

Izvor: Scandal.rs, 23.Mar.2016, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac sumnja da je ona njegova ćerka: Uradiću DNK test kada Ceca izađe sa Farme!

Otac farmerke Cece Jovanović, Rade, ima pet ćerki, međutim nije siguran da li su sve njegove.

On kaže da nikom ne bi poželeo više od troje dece. Rade ne krije ni to da je pomalo iznenađen nekim njenim izjava u rijalitiju.

“Nemam pojma da li je moja ćerka, ali je majkina sigurno. Moraćemo da uradimo DNK test kad Ceca izađe sa Farme>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Ceca je malo čudna, ona se smeje i kad ima neki problem, nikad ne želi da priča o tome. Teško je nju pročitati, ona uvek radi po svome. Mi smo sa njom uvek imali probleme, nije bila poslušna, uvek je terala svoje”, rekao je Rade za portal pink.rs.

Podsetimo, Ceca je tokom svog učešća izjavila da ju je otac zlostavljao i tukao do krvi, kao i da sa sestrama nije u najboljim odnosima, te da je imala teško detinjstvo puno neprijatnih situacija. Cecina majka je, nakon što je pročitala izjave svoje ćerke o tome da su je roditelji zlostavljali, doživela jak šok i završila u Klinici za psihijatrijske bolesti ”Dr Laza Lazarević” od čega se još uvek oporavlja.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

CECIN OTAC NE ZNA DA LI MU JE ONA ĆERKA: Uradiću DNK test čim izađe sa Farme

Izvor: Kurir, 23.Mar.2016

Otac farmerke Cece Jovanović, Rade, ima pet ćerki, međutim nije siguran da li su sve njegove...Rade ne krije da je iznenađen nekim Cecinim izjavama u rijalitiju..."Nemam pojma da li je moja ćerka, ali je majkina sigurno. Moraćemo da uradimo DNK test kad Ceca izađe sa Farme. Ceca je malo čudna,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.