Oni već imaju svoje favorite: Ceca podržala Miku Kostić, Sara Trajanović i Jelena Vučković oduševljene “Licem sa poternice”

Izvor: Svet, 21.Apr.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni već imaju svoje favorite: Ceca podržala Miku Kostić, Sara Trajanović i Jelena Vučković oduševljene “Licem sa poternice”

Četvrtog maja održaće se drugi po redu Pink Music Festival na kome će učestvovati ukupno 25 izvođača koji su pre nekoliko dana premijerno predsatvili svoje pesme. Konkurencija je velika, a mnoge javne ličnosti već su izabrale svoje favorite. Jedna od njih je i Ceca Ražnatović kojoj se najviše dopala numera bivše učesnice “Operacije trijumf” Mike Kostić.  Manekenka Sara Trajanović i pevačica Jelena Vučković podržale se Aleksandru Stojković >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Džidžu i nejnu kompoziciju “Lice sa poternice” koja im se putem Fejsbuka i zahvalila na lepim rečima. Pobednik može biti samo jedan, ali  hitova može biti mnogo. Stoga, nadamo se da će ovaj predstojeći festival biti berićetan po mnoge pevače.


 
 
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

One već imaju svoje favorite: Ceca podržala Miku Kostić, Sara Trajanović i Jelena Vučković oduševljene “Licem sa poternice”

Izvor: Scandal.rs, 21.Apr.2015

Četvrtog maja održaće se drugi po redu Pink Music Festival na kome će učestvovati ukupno 25 izvođača koji su pre nekoliko dana premijerno predsatvili svoje pesme. Konkurencija je velika, a mnoge javne ličnosti već su izabrale svoje favorite. Jedna od njih je i Ceca Ražnatović kojoj se najviše...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.