Ona zna ko joj je važan: Ceca objavila spot sa svojim fanovima (video)

Izvor: Scandal.rs, 16.Apr.2015, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona zna ko joj je važan: Ceca objavila spot sa svojim fanovima (video)

Svetlana Ceca Ražnatović objavila je danas na Tviteru jednominutni spot, kojem su se najviše obradovali njeni fanovi. Naime, folk diva zahvalila se svojim najvernijim fanovima videom u koji je smestila na desetine fotografija sa obožavaocima!

“Nemoguće je da svi budete u spotu, ali biće nastavak. Obećavam! Za najbolju publiku! Ne možete svi u ovaj spotić, ali bar delić vas!”, poručila je Ceca.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ona zna ko joj je važan: Ceca objavila spot sa svojim fanovima (video)

Izvor: Svet, 16.Apr.2015

Svetlana Ceca Ražnatović objavila je danas na Tviteru jednominutni spot, kojem su se najviše obradovali njeni fanovi. Naime, folk diva zahvalila se svojim najvernijim fanovima videom u koji je smestila na desetine fotografija sa obožavaocima!. “Nemoguće je da svi budete u spotu, ali biće nastavak....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.