Ona uvek kritikuje moje nastupe i nalazi mane: OBJAVLJENA fotografija Cece sa majkom koja budi uspomene

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 17:22

"Ona uvek kritikuje moje nastupe i nalazi mane": OBJAVLJENA fotografija Cece sa majkom koja budi uspomene

Po sopstvenoj želji, Cecini roditelji su uvek bili izmešteni iz javnog života, zadržavajući svoj identitet u određenoj meri privatnim. Upravo zato svaka fotografije Cece sa njenim roditeljima izazove veliku pažnju javnosti.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ne krije koliko je vezana za svoje roditelje. Iako se retko pojavljuju u javnosti, oca i majku, Slobodana i Miru Veličković jako ceni i poštuje, a često >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznosi i da su njena velika podrška.

Instagram korisnik, koji je objavio Cecinu sliku sa majkom, na svom feed-u često objavljuje fotografije poznatih ličnosti, pa ne čudi što se i ova fotografija našla tamo. Fotografija koja je objavljena je iz Cecinih mlađih dana, a pored nje sedi i njena majka Mira Veličković.

Na objavljenoj fotografiji, Ceca ima kratku frizuru kao i njena majka. Iako se njena majka retko pojavljuje u javnosti, Ceca ne krije da je upravo od nje nasledila ukus za muziku, i da joj je ona velika podrška. U izjavama se često priseća dana kada je sa svojom sestrom živela u Žitorađi, a pevačica je takođe jednom prilikom iznela i to da im je majka bila jako strog roditelj.

- Vrlo smo strogo vaspitavane, tačno se znalo šta je za devojke, šta za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - iznela je pevačica.

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Prilikom snimanja jedne od epizoda dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" pevačica je otkrila i kakve su reakcije njenih roditelja posle svakog njenog nastupa. Izjavila je da je njen tata Slobodan uvek zadovoljan i ponosan, dok majka uvek iznese neku zamerku i izdvaja detalje koji su trebali biti drugačije odrađeni.

- Što se tate tiče, njemu ništa ne smeta, sve je fenomenalno, sve ja super. Moja majka isto, sve čestitke, uvek mi govori da je to nešto o čemu se mašta i sanja, da sam jedna od retkih koja je predodređena za takve stvari. E, onda ide onaj teži deo gde komentariše moje pevanje, moju energiju, gde se ja ne slažem apsolutno sa njom, ali ona smatra da ja uvek mogu bolje, uvek mogu lepše. Tako da i posle poslednjeg Ušća gde sam pevala tri i po sata sama na bini ona je meni rekla: "Ono je fenomenalno, ono je doživljaj, ono je nešto što treba čovek da doživi, ali mi se uopšte nije sviđala tvoja energija i tvoje pevanje. Ali uopšte…". Ja se mislim, dušu sam ostavila na onoj bini, ali okej, potpuno je okej, navikla sam - rekla je Ceca.

Srbija Danas/instagram

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.