OVO JE SVIMA PROMAKLO Ceca se nije pojavila na Bogdaninoj devojačkoj večeri, a RAZLOG je iznenadio sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE SVIMA PROMAKLO Ceca se nije pojavila na Bogdaninoj devojačkoj večeri, a RAZLOG je iznenadio sve

Otvoreno progovorila!

Bogdana Rodić proslavila je u sredu uveče devojačko veče, međutim ovom događaju nije prisustvovala njena buduća svekrva, folk zvezda Ceca Ražnatović.

Ceca Ražnatović otkrila je da je bila pozvana na proslavu, ali da nažalost zbog brojnih obaveza nije stigla da prisustvuje istoj.

- Nisam imala vremena da pomognem u spremanju tog posebnog dana za Bogdanu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su sve to savršeno organizovale njene sestre, drugarice, kuma i Anastasija. Bila sam pozvana, ali nisam mogla da odem. Iskreno, još i ne znam kako su se devojke provele jer nijedna nije stigla da mi ispriča. Ja sam zauzeta po čitav dan jer samo razmišljam o svadbi i sada pomažem Veljku oko spremanja njegove momačke večeri koja će biti održana u nedelju - rekla je Ceca za "Alo".

Ceca pažljivo vodi računa o svakom detalju kada je reč o svadbi njenog naslednika Veljka i Bogdane, koja je zakazana za 24. novembar, a kako smo već pisali biće ispoštovana dva velika običaja.

- Neće biti tu mnogo običaja, čak su pisali da će on nositi vojnu uniformu, to je stvarno dezinformacija. Biće kupovina mlade, skidanje jabuke, onako kako tradicija nalaže i ono što je elementarno. Posle crkvenog venčanja uslediće građansko i prelepa žurka u hotelu. Verujte mi da kada vam ovo sve pričam, u glavi mi je hiljadu stvari koje treba da se do sledeće nedelje privedu kraju - objasnila je Ceca za "Blic"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.