OVO JE MONSTRUOZNO: Oglasila se Ceca nakon priče da su Skoletovog sina UBILI zbog osvete za smaknuće Arkana

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2021, 21:46

OVO JE MONSTRUOZNO: Oglasila se Ceca nakon priče da su Skoletovog sina UBILI zbog osvete za smaknuće Arkana

Delo profesionalnog ubice...

Rat na ulicama Beograda ne prestaje. U poslednjih nekoliko godina u krvavim obračunima stradalo je mnogo ljudi i čini se kao da su se vratile burne devedesete kada je gotovo svakog dana neko bio ubijen.

Poslednja žrtva vrelog beogradskog asfalta bio je pre tri dana sin Zorana Uskokovića Skoleta, koji je imao 22 godine i zovao se isto kao otac.

U Borskoj ulici na Kanarevom brdu ubica je sačekao da Uskoković parkira svoj "audi" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da krene ka zgradi. Išao mu je u susret, a u trenutku kada su se mimoilazili, okrenuo se i pucao mu u glavu. Na mestu likvidacije pronađene su dve čaure.

Ubijeni Zoran Uskoković nema krivični dosije, a u blizini mesta ubistva žive njegova majka i očuh, pa se pretpostavlja da je išao kod njih.

U medijima se uveliko spekuliše o motivu za ovo surovo ubistvo. Osim priča da je razlog što je mladi Uskoković navodno ušao u kriminalni milje, novine pišu da su "gresi iz prošlosti" povod smaknuća.

Priča koja je Beogradom kružila posle 15. januara kada je ubijen Željko Ražnatović Arkan, ponovo je vaskrsla. Tada se pričalo kako je krvavi pir u u hotelu "Interkontinental" organizovao upravo Skole stariji. Otuda pojedini mediji pišu da je ubistvo njegovog sina, koje je nesumnjivo delo profesionalca, nastavak obračuna sa Uskokovićem starijim, kao i da se moguće radi o osveti.

Tim povodom oglasila se i folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i Arkanova udovica, koja smatra da su monstruozne spekulacije u kojima se kaže da je ubistvo mladog Skoleta - odmazda Komandantovih ljudi.

- Sram vas bilo! Ovo što radite je monstruozno - jasno je Ceca iskazala svoj stav.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.