OTVORILA DUŠU! Ceca otvoreno o tome kako će proslaviti svoj ROĐENDAN i koju pesmu NARUČUJE u kafani

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 22:56

OTVORILA DUŠU! Ceca otvoreno o tome kako će proslaviti svoj ROĐENDAN i koju pesmu NARUČUJE u kafani

O ljubavi i životu i trenutnoj siuaciji...

Od trenutka kada se pročulo da Svetlana Ceca Ražnatović ima korona virus, folk divi telefon ne prestaje da zvoni. Iako nema nikakve simtome I oseća se odlično, mnogi su osetili potrebu da joj pošalju poruku. Ceca se nalazi u kućnoj izolaciji gde će danas proslaviti svoj rođendan.

-Ne stižem da spustim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << telefon, danima već ovako. Mislim da sam dobila preko 2,000 poruka I poziva. Ponekad se osećam kao da radim u kol -centru, kroz smeh poručuje folk diva.

Da sada proslavljate rođendan u kafani, šta bi ste tražili od muzičara da vam sviraju?

- Okolina bi verovatno rekla "šta će žena sama u kafani" a ja bih od muzičara tražila samo jednu pesmu: "obriši suze mala moja, nek osmeh lice ti krasi, obriši suze, suviše si mlada da obraz suza ti kvasi".

Zbog čega zaplačete?

- Radije bih da se sećam zbog čega sam se smejala. U predhodnoj godini bila su dva životna razloga za sreću. Venčanje sina Veljka, a potom rođenje unuka Željka. Naravno, zahvalna sam I za sve one druge lepe moment, kao i dobre ljude koji su u poslednjih godinu dana bili u mom životu.

Kažu da je očekivanje put do razočaranja, kada ste poslednji put bili razočarani?

- Životno iskustvo te nauči izuzetno važnoj i bolnoj lekciji, da veoma malo toga smeš da očekuješ. U mojim godinama moja očekivanja su lojalnost u svim međuljudskim odnosima.

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Sep 6, 2019 at 8:11am PDT

Kada ste poslednji put na svojoj koži osetili izdaju?

- Da bi ste u životu nastavili dalje, važno je da oprostite, proglasite nebitnim, a još bolje ako zaboravite. Ako gledam sa ove distance, ne bih otvarala taj podeblji folder.

Da li je vreme za nove ljubavi?

- Naravno da jeste. Ljubav nije uslovljena godinama, trebamo je od najranijih dana pa do kraja života. Veoma je važno da znamo šta proglašavamo ljubavlju, a kada je imamo da se trudimo da je sačuvamo.

BOJANA OBJAVILA SNIMAK SA MIRKOM ŠIJANOM, a svi gledaju njegovu POSEKOTINU NA GLAVI! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.