OTKRILA SVOJE UTISKE: Ceca ispričala SVE O SUSRETU sa Putinom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2019, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRILA SVOJE UTISKE: Ceca ispričala SVE O SUSRETU sa Putinom!

Velika čast.

Sa mnogobrojnim građanima ispred Hrama Svetog Save u Beogradu bila je prisutna i naša najveća pevačica Svetlana Ceca Ražnatović koja je doša da pozdravi predsednika Rusije Vladimira Putina.

SVI SU ŠOKIRANI: Lazić umalo POGINUO u nesreći, a sad otkriva šta mu se DEŠAVA NOĆIMA (FOTO)

JK IH RASTURALA PROZIVKAMA! Ovako su na P*RNO AFERU reagovali njeni ESTRADNI NEPRIJATELJI! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Teško zlo!

Ceca je zbog ovoga bila veoma srećna, jer je imala priliku i čast da se nađe u društvu Vladimira Putina i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i Milorada Dodika, člana Predsedništva BiH.

GOLIŠAVA I TRUDNA: devojka Darka Lazića novom objavom poziva na greh! (FOTO)

Ražnatovićeva je privukla veliku pažnju okupljenih ljudi, a svoje impresije je podelila dan kasnije, kada su se i utisci slegli:

- Drago mi je da sam prisustvovala, za mene je to velika čast, u društvu patrijarha i vladika, kao i trojice državnika i ministara Vlade - izjavila je Ceca.

DRAGANA MIRKOVIĆ RASTURILA OBJAVOM! NAJNOVIJA fotka Jelene Karleuše blokirala mreže! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.