OSTAVITE ALEKSANDRA NA MIRU! Ceca prvi put otkrila pravu istinu o njenoj vezi s mladim manekenom! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jun.2016, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAVITE ALEKSANDRA NA MIRU! Ceca prvi put otkrila pravu istinu o njenoj vezi s mladim manekenom! (FOTO)

Pravi haos je u januaru izazvala informacija da je Ceca Ražnatović (43) navodno u vezi sa 16 godina mlađim manekenom Aleksandrom Jovovićem, a pevačica je sada konačno stavila tačku na sve tračeve, i otkrila u kakvim je odnosima sa Aleksandrom.

Nakon što se juče pojavila informacija da Ceca svoj rođendan slavi na Kipru sa Jovovićem, Ražnatovićeva se oglasila i demantovala glasine o romansi.

Foto: TV Pink, Instagram/aleksandarjovovic

- Tačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je da sam na Kipru za rođendan, ali sa pojedinim članovima svoje porodice i naravno da Aleksandar nije ovde. To je potpuna glupost i više ne znam dokle će ljudi da idu u svojim lažima - izjavila je Ceca za "Alo", a potom objasnila u kakvim je odnosima sa Aleksandrom.

Foto: Instagram/aleksandarjovovic, Milena Đorđević

- Moram da napomenem da smo Aleksandar i ja samo prijatelji. Oduvek bili i tako će i ostati i nije mi jasno dokle će linčovati ljude samo zato što su moji prijatelji. Zašto da bilo ko bude žrtva zbog toga? Dečko se našao u centru pažnje zbog neistinite informacije, a svima je jasno da ne želi da bude deo javne scene. Pa da smo zajedno nekad bi nas neko uhvatio i dokumentovao to?! Ali nema dokaza. Veoma mi je krivo što je jedan mlad momak pretrpeo takve udarce, iako ni za šta nije kriv - zaključila je Ražnatovićeva.

Foto: Instagram/aleksandarjovovic, Marko Todorović

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ceca poručuje sa Kipra: Ostavite Aleksandra na miru!

Izvor: Svet plus, 15.Jun.2016

Balkanska zvezda Ceca Ražnatović oglasila se nakon natpisa da rođendan na Kipru proslavlja sa manekenom Aleksandrom Jovovićem, što je odlučila da oštro demantuje...Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović dovođena je u vezu sa manekenom Aleksandrom Jovovićem, ali kako se čini, ništa od toga nije...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.