ORIGINALNO: I Ceci stigli pokloni iz Sibira!

Izvor: Kurir, 18.Okt.2014, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORIGINALNO: I Ceci stigli pokloni iz Sibira!

Iznenađenje večeri bili su alpinisti, koji su se spustili sa galerije i na oduševljenje prisutnih uručili proizvode kompanije „Sajbirijan helt“ damama

U renoviranom izdanju prestižnog hotela „Moskva“, na glamuroznoj zabavi povodom proslave devetog rođendana magazina Stori, uživalo je više od 350 poznatih ličnosti i drugih uglednih zvanica.

Specijalno za ovu priliku enterijer centralne kafeterije hotela u potpunosti je prilagođen ovogodnjišnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << temi proslave - kabareu. Generalni sponzor ovogodišnjeg Stori selebritis onli parti bio je „Sajbirijan helt“.

Sve zvanice prošetale su ekskluzivnim crvenim tepihom, koji se prostirao od Terazijske česme do ulaska u „Moskvu“.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.