Izvor: Piplmetar.rs, 06.Avg.2023, 01:30

OPERISANA CECA GOLUBOVIĆ, oglasila se Jelena i otkrila kako joj se oseća majka: “Hirurg ima zlatne prste“

Majka Jelene Golubović, Ceca, je operisana na Institutu za ortopediju Banjica.
Jelena Golubović • Tv Pink / screenshot


Ona je primljena u bolnicu, a medicinsko osoblje je odmah zbrinulo, tako da joj ništa nije falilo do same operacije.
Ceca Golubović
Njena majka Ceca je operisana >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i za sada je sve u najboljem redu. U prilog tome govore i prve fotografije rijaliti učesnice i nje na kojima se vidi da su dobro.
– Ja sam je danas slikala sa kačketom i sa knjigom. Da nije u bolnici, pomislila bih da je u banji. Oseća se hvala Bogu super, operisana je na Ilindan, baka je mnogo volela tog sveca. Načelniku se zahvaljujem, hirurg ima zlatne prste, sestre i svi su super. Ona se već uz pomoć štaka oslanja, može da ode do toaleta. Kaže mi da je ne boli, samo je konci zatežu. Moja mama se ne žali na bolove – rekla je Jelena za Pink.rs.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

OPERISANA MAJKA JELENE GOLUBOVIĆ: Donirana je krv, evo u kakvom je stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023

Primljena je u bolnicu i odmah zbrinuta!..Majka bivše rijaliti učesnice i rediteljke Jelene Golubović, Ceca, operisana je na Institutu za ortopediju Banjica...Ona je primljena u bolnicu, a medicinsko osoblje je odmah zbrinulo, tako da joj ništa nije falilo do same operacije...Njena majka Ceca je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.