OKEJ, KRAJ! Karleuša i Ceca sa sve neon kosom u duetu - Snimak je viralan, objavila ga JK LIČNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 10:10

"OKEJ, KRAJ!" Karleuša i Ceca sa sve neon kosom u "duetu" - Snimak je viralan, objavila ga JK LIČNO!

"Karli bič" na nešto drugačiji način.

Jelena Karleuša je pre nekoliko dana organizovala svečanu promociju dvoja nova dva albuma "Alfa" i "Omega", na kojoj je okupila domaće medije. Jelena je tom prilikom otvoreno govorila pred kamerama našeg portala, a kako je naša sagovornica poznata kao žena bez dlake na jeziku, Karleuša je progovorila na različite teme.

Domaća javnost ne prestaje da sluša i komentariše Jelenine nove pesme, a evidentno je da se albumi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drastično razlikuju. Nekoliko pesama izdvojilo čim su albumi objavljeni, a jedna od njih je svakako numera "Karli bič", inače jedina pesma sa novog albuma za koju je snimljen i spot.

Karleušini verni fanovi, mlađa publika, ali i kolege širom regiona i svetske zvezde, potpuno su zaluđene ovom pesmom, koja trenutno na Jutjubu ima preko 3 miliona pregleda.

Ipak, pojedinci su otišli malo dalje, pa su uz pomoć veštačke inteligencije napravili ovu numeru u izvođenju Jelenine ljute rivalke Svetlane Ražnatović Cece! Poznato je da su Karleuša i Ceca već godinama na ratnoj nozi, a više niko ne može sa sigurnošću da tvrdi koliko puta su se srele na sudu tužeći jedna drugu za povredu ugleda i časti i drugo.

Međutim, Jelena očigledno nema ništa protiv ovakve šale, budući da je i sama na svom Instagram storiju objavila snimak na kojem Ceca ima neon zelenu kosu i peva njenu pesmu "Karli bič".

- Okej, kraj - napisala je Karleuša uz emotikone koji plaču od smeha, a ispod se može videti JK Ceca AI cover ( AI - artificial intelligence/veštačka inteligencija prim. aut.)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.