OGLASILA SE PONOSNA TETKA IZ ŠPANIJE: Anastasija presrećna, jedva čeka da vidi Krstana - Ovo je dar od Boga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 13:45

OGLASILA SE PONOSNA TETKA IZ ŠPANIJE: Anastasija presrećna, jedva čeka da vidi Krstana - Ovo je dar od Boga!

"Dešavaju nam se najlepše stvari!"

Supruga Veljka Ražnatovića, Bogdana Ražnatović je danas, 17. aprila, na svet donela sina Krstana.

Ovim povodom oglasila se Anastasija Ražnatović koja se nalazi trenutno u Španiji.

- Ovo je jako emotivan trenutak za moju porodicu i mene, presrećna sam. Dešavaju nam se najlepše stvari. Ovo je dar od Boga i jedva čekam da vidim bratanca - rekla je ona.

Ceca je ponosno izašla iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodilišta raširenih ruku, a potom izjavila:

- Mogu da poletim, stvarno. Presrećna sam, ovo je zaista blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, a danas Krstan. Neka mu je na zdravlje i na sreću, na drugi dan Uskrsa. Sve što je moglo lepo da nam se desi, desilo nam se.

Ražnatovićeva je potom otkrila i da li je mali Željko svastan da mu stiže mali brat, ali i gde će se održati slavlje.

- On zna da mu stiže brat, ali ne zna da se rodio. Slavlje će biti u kući. Ja sam bila toliko ushićena, srce mi je bilo u grlu - rekla je Ceca, a  potom otkrila kako se Bogdana oseća, ali i da li je Veljko zaplakao.

- Bogdana je dobro hvala Bogu, a da li je Veljko plakao stvarno ne znam. Vodila sam računa o sebi, i kako ću ja da preživim. Ovo je ipak porođaj intervencija, svakako je stresno, ali je lepo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.