Novi Svet je u prodaji! Bora Čorba: Znam kroz šta Ceca prolazi sa decom i nije joj lako!

Izvor: Svet, 17.Sep.2014, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Svet je u prodaji! Bora Čorba: Znam kroz šta Ceca prolazi sa decom i nije joj lako!

Novi broj vašeg omiljenog tabloida je na kioscima!
U otvorenom intervjuu za Svet Bora Đorđević priča o odnosu sa svojom koleginicom iz šou-programa “Pinkove zvezde”. On kaže da njoj nije lako da vaspitava decu i ne osuđuje njenog sina Veljka što se, kako kaže, ponekad potuče jer je i on to radio u njegovim godinama! Saznajte i zašto Ceca nije snimila Borinu pesmu “Užasno mi nedostaje” iako su to oboje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << najavili.
EKSKLUZIVNI PAPARAZZO! Svi ste videli kako su izgledale zvanice Željka Joksimovića kada su dolazile na svadbu, a samo u Svetu možete videti kako su izgledale kada su istu napuštale. Alkohol je, očito, učinio svoje.
Zorica Marković preti biografijom u kojoj će izvređati brojne pevačice, a šta na to kažu Goca Božinovska i Jelena Jovanović…
Svet saznaje do kakvog incidenta je došlo ispred zgrade Goce Tržan kada je bivši verenik Raša Novaković nasrnuo na nju i njenog novog dečka. Plus, paparazzo fotke na kojima se Goca i novi frajer ljube u kolima!
Kako se Marko Jarić provodi na beogradskim splavovima…
Sve ovo i još mnogo toga pronadjite samo u novom broju Sveta koji je u prodaji od srede, 17. septembra!
Čitajte Svet, tabloid sa najdužom tradicijom!



Pogledaj vesti o: Željko Joksimović,   Pinkove zvezde

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.