Non-stop sam NA INFUZIJAMA - Ceca progovorila o ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA: Veljko zabrinut za majku

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 15:54

"Non-stop sam NA INFUZIJAMA" - Ceca progovorila o ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA: Veljko zabrinut za majku

Ona je nakon zdravstvenih problema došla na snimanje.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović stigla je na snimanje takmičenja "Zvezde Granda" nakon kraće pauze koju je uzela zbog zdravstvenih problema.

Ceca je blistala u sakou sa šljokicama, izazovnom topu i crnim pantalonama.

- Nešto sam nadrljala zadnjih 10 dana, dva puta virus, stomačni, pa sam odsustvovala od snimanja, pa sad za vikend pluća, kašalj, non-stop >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam na infuzijama. Inače, imam dobar imunitet ne znam šta je ovo, neka strašna epidemija - rekla je Ceca, pa otkrila šta joj je sin Veljko poručio:

- Ja ne mirujem, nikako da se zalečim. To mi je sin upravo rekao "Molim te ženo napravi pauzu" - rekla je pevačica.

Pevačica je nedavno prokomentarisala promene u muzičkom takmičenju i to što će Dragan Kojić Keba privremeno zameniti Anu Bekutu.

- Neće to dugo da traje. Sad ću videti kako radi Keba, ne znam ne poznajem ga godinama je čovek od iskustva što se estrade tiče - rekla je i prokomentarisala njegovu izjavu da će njegov kandidat da pobedi: "Koji njegov kandidat? Saša Popović... Neka pazi da ne izgori", rekla je šaljivo.

Srbija Danas/Blic/Prenela: K.L.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.