Nikad viđena fotka! Ceca u društvu Dušana Spasojevića i Nenada Opačića

Izvor: Press, 29.Nov.2017, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikad viđena fotka! Ceca u društvu Dušana Spasojevića i Nenada Opačića

Poznato je da se Dušan Spasojević slabo pojavljivao u medijima, a na Instagramu je postavljena ekskluzivna fotografija na kojoj se može videti bivši vođa zemunskog klana u društvu sa Nenadom Opačićem i Svetlanom Ražnatović.
On su slikani  zajedno na proslavi FK Veternik u novosadskom hotelu Park.
Smatra se da je veternički klan bio spostava zemunskog klana za Vojvodinu, a vođa veterničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << klana, Nenad Opačić i njegova supruga Jasmina ubijeni su u Novom Sadu u februaru 2015.
Opačić je uhapšen je u akciji "Sablja" pokrenutoj posle ubistva Zorana Đinđića, a kasnije je osuđen pred Specijalnim sudom zbog rasturanja droge na području Novog Sada i Veternika te drugih krivičnih dela, ukupno na 14 godina. Označen je kao vođa veterničke kriminalne grupe i saradnik "zemunskog klana" koji stoji iza ubistva Đinđića i koji je tada kontrolisao sve ili skoro sve tokove u podzemlju.
Prvi put ga je policija uhapsila 1995. godine prilikom preprodaje oko 50 grama heroina. Taj postupak, iz nepoznatih razloga otegao se pred sudom sve do 2003. godine.
 

Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.