Neće on dugo Ceca se nakon bolesti pojavila u Zvezdama Granda, a OVAKO komentariše Kebin dolazak u žiri

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 16:05

"Neće on dugo" Ceca se nakon bolesti pojavila u "Zvezdama Granda", a OVAKO komentariše Kebin dolazak u žiri

Ražnatovićeva je imala kratku, ali jasnu poruku.

Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju "Zvezda Granda" u beloj odevnoj kombinaciji i zasenila sve prisutne.

Naime, pre dva dana je počelo snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a Saša Popović je otkrio pripadnicima sedme sile o promenama u muzičkom takmičenju.

Ceca se tada nije pojavila na snimanju jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila bolesna, pa ju je zamenila Ivana Peters. Ražnatovićeva je ozdravila, pa se danas pojavila u beloj haljini koja je istakla njenu vitku liniju i čizme do kolena.

Pevačica je za "Blic" prokomentarisala promene u muzičkom takmičenju i to što će Dragan Kojić Keba privremeno zameniti Anu Bekutu.

- Neće to dugo da traje. Sad ću videti kako radi Keba, ne znam ne poznajem ga godinama je čovek od iskustva što se estrade tiče - rekla je i prokomentarisala njegovu izjavu da će njegov kandidat da pobedi: "Koji njegov kandidat? Saša Popović... Neka pazi da ne izgori", rekla je šaljivo.

Podsetimo, Kojić je prokomentrisao kako je usledio poziv od Saše Popovića i kako su se dogovorili da baš on menja Anu Bekutu.

- Od kad postoji ovo takmičenje, uvek sa vremena na vreme se odazovem pozivu. Rekao je „Možeš li?“, ja sam rekao „Mogu“. Tako da mislim da će saradnja biti dobra i sa ostalim članovima žirija. Manje - više svi se znamo, ali ukusi su različiti, zapažanja su različita. Ne bih o tome, mislim, valjda ću se snaći - zaključio je Keba.

Srbija Danas/Blic
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.