Ne sećaš se Cvetka zanovetka?! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 03.Nov.2017, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne sećaš se "Cvetka zanovetka"?! (VIDEO)

Pevačica tvrdi da ne zna reči pesme koja ju je proslavila

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović zaprepastila je sve prisutne na zabavi koju je u Beču organizovao gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma za oko 600 studenata, doktora i profesora iz tog grada, jer tokom nastupa nije mogla da se seti teksta svog prvog hita - "Cvetak zanovetak".

Tom prilikom potpuno besplatno, ispunjavala je želje studenata, a u jednom trenutku joj je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << devojka zatražila pesmu "Cvetak zanovetak", što je potpuno zbunilo pevačicu.

Mira i Ceca: Ne računaj na mene? (FOTO, VIDEO)

"Ne sećam se 'Cvetka zanovetka'! Pevala sam tu pesmu pre 100 godina", rekla je Ražnatovićeva sa osmehom, dok su studenti ostali zaprepašćeni.

Ako ste i vi zaboravili, podsetite se!



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceca zaboravila reči pesme koja ju je proslavila! VIDEO

Izvor: Svet plus, 03.Nov.2017

Svetlana Ceca Ražnatović na nastupu u Beču iznenadila je sve prisutne kada ju je jedna studentkinja zamolila da otpeva svoj stari hit, a pevačica se zbunila rekavši da ne može da se seti reči te pesme. ..Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović zaprepastila je sve prisutne na zabavi koju je...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.