Nakon ŠEST godina, Ceca je SNIMILA PESMU - fanovi će ostati oduševljeni ovom najavom

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 21:16

Nakon ŠEST godina, Ceca je SNIMILA PESMU - fanovi će ostati oduševljeni ovom najavom

Fanovi će biti presrećni!

Poznata zvezda Svetlana Ceca Ražnatović napravila je dužu medijsku pauzu od snimanja svog poslednjeg albuma.

Stalno se kroz intervjue i emisije provlače pitanja o tome kada će Ceca obradovati svoje fanove novim hitovima, a ona se sada o tome i oglasila.

Šestog decembra navršiće se tri godine otkako nas je napustila legenda folk muzike i veliki boem Džej Ramadanovski i upravo na trogodišnjicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smrti planirana je premijera filma o njegovom životu.

Naslovnu numeru filma pevaće folk zvezda i Džejeva bliska prijateljica folk zvezda Ceca Ražnatović, a ona je sada na Tviteru otkrila detalje. Ujedno, ovo je Cecina prva pesma koju je snimila posle 6 godina.

Snimljena pesma za film o Džeju! Futa, Marina i ja u jednoj novoj pesmi. Pesma nova, osećanja stara! Jedva čekam da čujete “Za kraj”.♥️

— Ceca Raznatovic (@CecaRaznatovic) October 18, 2023

- Snimljena pesma za film o Džeju! Futa, Marina i ja u jednoj novoj pesmi. Pesma nova, osećanja stara! Jedva čekam da čujete “Za kraj” - napisala je Ceca.

Podsetimo, film o Džeju se snimao na lokacijama Beograd (Dorćol) i u Pančevu. Prva klapa pala je 14. marta a završilo se sredinom juna. Džej će u ovom filmskom ostavrenju biti prikazan kao narator filma, i vodiće nas, ne samo kroz svoj život, nego i kroz život Dorćola u tom periodu.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.