Nakon 30 GODINA Ceca progovorila o LEGENDARNOJ OGRLICI - Otkrila da li je KRADENA i zapečatila teorije

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 21:58

Nakon 30 GODINA Ceca progovorila o LEGENDARNOJ OGRLICI - Otkrila da li je KRADENA i zapečatila teorije

Ona je demantovala sve priče i otkrila da je sve izmišljeno.

Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović proteklog vikenda održala je dva koncerta na Paliću čime je postala prvi izvođač koji je dva dana zaredom nastupio na tom mestu.

Na samom početku otkrila je da li je na nastupu bila nervozna budući da je pred izlazak na binu pratila boks meč koji je u tom trenutku u Banjaluci imao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njen sin Veljko.

- Ne podsećaj me! Stigla sam na nastup a on je tada trebalo već da bude u ringu. iPad sam upalila još u kolima dok sam se vozila na koncert jer sve vreme čekam da krene, pošto je to boks. Mislim da sam se zalepila za iPad. A duša i srce i želudac i jetra i svi vitalni organi su mi u grlu - rekla je pevačica.

Kada joj je postavljeno pitanje oko famozne ogrlice, o kojoj se i danas priča ona je rekla sledeće:

- Ta priča je potpuno morbidna. Ima sto varijanti na temu. Zato što je morbidna, ne bih volela da sad u našem intervju pričam šta sam ja sve čula i kako sam čula. Što je najgore, to se nikada nije desilo i to apsolutno nije tačno. Ogrlicu imam i dan danas, nećeš verovati, sačuvala sam je zato što je stvarno prelepa. Tu ogrlicu sam ja kupila u Milanu kada sam išla po venčanicu. I naravno, pošto je Ceca Press stranica koja ima gotovo celokupnu arhivu mojih intervjua, sada su našli i taj intervju sa Minimaksom. Oni su to pronašli zato što se ta priča provlačila decenijama, prvo kroz rekla-kazala, sada naravno postojanjem društvenih mreža, to se i dalje širi, a u stvari je neviđena glupost, najklasičniji trač - rekla je Ražnatovićeva, pa nastavila:

- Ja sam naravno gostovala kod Minimaksa, to je bilo posle moje i Željkove svadbe. Tada su korišćeni pejdžeri preko kojih je publika postavljala pitanja za Minimaksove goste. A pošto sam ja bila čest gost kod Minimaksa i sve naše ekskluzive smo najavljivali kod Minimaksa, jer je bio naš kućni prijatelj i imao je posebno prijateljstvo sa Željkom, posebno sa mnom ga je gradio. Jer, ja sam kao devojčurak počela da gostujem kod Minimaksa. I tako, na pejdžer je stigla poruka da mi je jako lepa ogrlica i koliko sam je platila. I ja sam se zahvalila jer je nepristojno pričati o cenama i o ciframa. Zahvalila sam se gledaocu koji je to pohvalio i pitao. Nakon toga sam ponovo gostovala kod Mininaksa pa sam demantovala da se ta luda i bolesna situacija desila - da se uključila gledateljka i da je rekla "vi nosite ogrlicu od moje mrtve ćerke", Bože me sačuvaj i sakloni, "koja je poginula u ratu"... Mislim, odvratno je! Prvo sam rekla da neću da ispričam ovo, ali evo, navedena sam pričom da kažem šta sam ja čula. I sad sam zgrožena. Naravno da se to nikada nije desilo, zato i nema ni snimka. Snimak ne može da nestane. Drugo, na tom snimku i Minimaks i ja demantujemo zajedno da se desila takva neka situacija. Ali, isto tako gledam po nekim komentarima, "ne, ne, ne, to postoji, to je sklonjeno...". To su odmah teorije zavere. Ma kako da ne!

Srbija Danas/Telegraf/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.