Najvažnije je da je dete živo i zdravo...: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ sa osmehom progovorila o PRINOVI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 14:34

"Najvažnije je da je dete živo i zdravo...": ALEKSANDRA PRIJOVIĆ sa osmehom progovorila o PRINOVI!

Jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima Aleksandra Prijović otkrila je javnosti pol deteta koji priželjkuje.

U prvoj epizodi nove sezone popularne emisije "Ceca show", legendarna folk diva Svetlana Ceca Ražnatović ugostila je svoje dobre kolege Aleksandru Prijović i Sašu Kovačevića.

Gostujući u emisiji, Prija je govorila o svojoj karijeri, ali i o detaljima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz privatnog i porodičnog života. Tom prilikom pokrenuto je i pitanje prinove u porodici, a Aleksandra je otkrila da u nekom budućem trenutku priželjkuje devojčicu.

Naime, u okviru rubrike "Pitanje gledalaca", pevači su odgovarali na razna pitanja koja interesuju javnost, a koja su prvenstveno ticala muzike, kao i njihovog ličnog života.

Između ostalog, jedno od svakako najinteresantnijih pitanja upućenih Aleksandri Prijović glasilo je: "Da li bi više volela da sledeće dete bude dečak ili devojčica?", na šta je pevačica odgovorila:

Ja bih volela devojčicu. Mislim, najvažnije je da je dete živo i zdravo i da sve bude kako treba. Ali kada bih mogla da biram, volela bih devojčicu - iskreno je odgovorila Aleksandra.

- To je lepo, imati i dečaka i devojčicu - nadovezala se Ceca.

Odgovaranjem na pitanja o prinovi u porodici, sasvim prirodno pokrenula se i tema o ljubavnom životu Aleksandre Prijović.

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Inače, Aleksandra i njen suprug Filip Živojinović, poznati biznismen i sin nekadašnjeg tenisera Slobodana Bobe Živojinovića, u skladnom su i srećnom braku od 2018. godine, a njihov sin Aleksandar sada ima četiri. Svojevremeno je pevačica u medijima otvoreno govorila o početku veze sa Filipom, kada je otkrila da je njihova ljubav bila ljubav na prvi pogled. Tom prilikom Aleksandra je priznala da je od njihovog prvog susreta znala da će to biti ljubav za čitav život:

– Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla "ništa", jer znate kako je u početku, kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni - ispričala je Prijovićka tom prilikom.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.