NOVI RAT NA POMOLU: Našu pevačicu OSUDILI zbog BOTOKSA, a ona oplela po ESTRADI - Cecu najviše PROZIVA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2019, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI RAT NA POMOLU: Našu pevačicu OSUDILI zbog BOTOKSA, a ona oplela po ESTRADI - Cecu najviše PROZIVA?!

Na stubu srama zbog estetske operacije.

Jasna Milenković Jami bila je fatalna lepotica i pevačica devedesetih godina, a sada je mnogi osuđuju da je preterala sa ulepšavanjem.

- Ja sam najgora od svih pevačica, razapeta sam iako nikada u životu nisam uradila nijednu estetsku operaciju. Ja padam u nesvest od vakcine. Sramota me je više da slušam o estetskoj hirurgiji jer se moje koleginice koje su imale 300 operacija dižu u nebesa i priča se kako ne stare, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je to magija, a ja znam da spavaju u ordinacijama i da se kasape od jutra do sutra - kaže Jami, a na pitanje na koga misli, konkretno odgovara:

A post shared by Jasna Milenkovic Jami 😘🎤🎵💋💖💎♋👑 (@jamiofficial) on Aug 2, 2019 at 1:46am PDT

- Najveće zvezde kod nas, znate vi sve, znate tih nekoliko imena koja se obrću, ali niko to ne spominje. O tome se ćuti i to se krije jer mora da se održi ime najveće zvezde, da ispadne kako je ona prirodnim putem od ružnog pačeta postala labud - rekla je pevačica.

Na pitanje da li to misli na Cecu, na koju je kivna već godinama jer je album koji su joj uradili Marina Tucaković i Futa na kraju pripao Ražnatovićki, Jami nastavlja:

- Neću da kažem jer vi ste ti koji njih nunate, a ja gorim na lomači godinama. Ja nikome nisam otela muža i stvarno mi nije jasno zbog čega plaćam ceh. Čiji ceh i zašto, nemam pojma. Niko neće otvoreno da mi kaže zašto je Jami na stubu srama, zašto sam se najviše izoperisala i zašto sam najgora od svih koleginica. Ja se zato i ne družim sa estradom. Ja se družim sa ljudima koji su iz grada. Možda zvuči prepotentno, ali ja sam prava centrašica, živim u centru grada, sama sam kupila stan tamo gde sam odrasla i gde mi je mesto - izjavila je Jami za "Svet".

SVAKI DAN SE ČUJEM SA NIKOLOM: Ana Kokić se razvela od Rađena, a ovo priznanje niko nije očekivao! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.