Izvor: Blic, 17.Jul.2023, 19:41

"NISAM BOGATA, NEMAM POSLUGU" Maja Berović otkrila da li se Ceca naljutila na nju, pa poručila Milici Pavlović: "Naše pesme NEMAJU DODIRNIH TAČAKA" (VIDEO)

Maja Berović je prošle nedelje objavila novi, deveti studijski album, a sad je progovorila o istom, saradnicima, ali i koleginicama.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Maja Berović otkrila istinu o sukobu sa Cecom Ražnatović! Obratila se Milici Pavlović: "Naše pesme nemaju dodirnih tačaka"

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023

Ponosna na svoj novi album!..Maja Berović je objavila deveti studijski album, koji nosi nazov "Milion". To je bio povod da pevačica organizuje konferenciju za štampu. Ona je tom prilikom progovorila o svojim saradnicima, ali i koleginicama...- Rešila sam da iznenadim publiku ponovo! Spotove ovog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.