NEVIĐENI TRENUCI DO SADA SA POROĐAJA BOGDANE - Veljko plače, a Ceca je otkrila nepoznate detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 22:05

NEVIĐENI TRENUCI DO SADA SA POROĐAJA BOGDANE - Veljko plače, a Ceca je otkrila nepoznate detalje

Svi su srećni.

Bogdana Ražnatović, snaja Svetlane Cece Ražnatović i supruga Veljka Ražnatovića, porodila se 17. aprila carskim rezom u jednoj privatnoj beogradskoj klinici. Na svet je donela dečaka kome su dali inspirativno ime iz srpske tradicije Krstan.

Kamera je snimila sve što se dešavalo oko i tokom porođaja i to će se prikazati u njihovom rijaliti programu.

Iako epizoda još uvek nije objavljena, ono što znamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za sada da će gledaoci imati prilike da vide šta sve sve dešavalo u bolnici, kako je protekao porođaj, ali i kako je izgledalo slavlje u velelepnoj vili u ulici Ljutice Bogdana broj 3.

Tokom jednog dela na snimku vidi se Veljko koji plače od sreće.

- Skoro 4.200 g, 54 cm dugačak. Lep, jedar, najlepši! Kako mogu da se osećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lepo što je moglo da se desi, desilo se - rekla je Ceca a preneo Blic.

Galeriju pogledajte ovde:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.