NE PADA MI NA PAMET DA NEKO PLAČE ZBOG MENE! Ceca na meti napada zbog glasanja u Zvezdama Granda

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 23:01

"NE PADA MI NA PAMET DA NEKO PLAČE ZBOG MENE!" Ceca na meti napada zbog glasanja u "Zvezdama Granda"

Pevačica pokazala jasan stav!

Nedavno je održano spektakularno finale 16. sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu koje nosi naziv "Zvezde Granda", a koje je iznedrilo mnoštvo pevača koji danas suvereno vladaju muzičkom scenom na pomenutom prostoru.

Pobedu je ove godine odnela kandidatkinja koju je spremao Đorđe David, Slavica Angelova.

Kandidat Cece Ražnatović se borio u duelu sa Slavicom, ali je ona imala više glasova publike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i osvojila je prvo mesto. Ražnatovićeva je prokomentarisala ovo takmičenje u emisiji "Ceca Show".

- A koliko se te porodice stresiraju... Ja možda za celu sezonu dva ili tri puta nisam dala glas. Ako vidim da kolege daju i da ide u baraž, onda ne... Ali svima dajem glas, meni je žao. Grde me, kao "ne mogu svi da prođu, što daješ glasove..." Meni žao majke mi. Zbog mene neko da plače, ne pada mi na pamet - prokomentarisala je Ceca.

Tokom cele sezone pomenutog TV formata, gledaoci su mogli da primete šta se dešavalo iza kamera pred početak emisije "Zvezde Granda". Ceca se na sve moguće načine trudila da prenese svoje znanje kandidatima i da ih spremi za veliku scenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.