NATAŠA RODIĆ PRESREĆNA OTVORILA DUŠU: Niko se nije nadao da ćeš baš prva biti ti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 14:55

NATAŠA RODIĆ PRESREĆNA OTVORILA DUŠU: "Niko se nije nadao da ćeš baš prva biti ti!"

"Hvala vam za najveću sreću na svetu!"

U kući Ražnatovića uveliko je počela velika fešta, a za večeras se priprema prava žurka. Kod Cece su i njena prija Danijela i srećne tetke Nataša i Bojana.

Koliko su ponosne na svoju sestru govori poruka koju je Nataša objavila na svom Instagram nalogu.

- Hvala vam za najveću sreću na svetu! Niko se nije nadao da ćeš baš prva biti ti, tako mala uvek u našim očima. Hvala vam što ste nam priredili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najveću sreću na svetu da postanemo tetke. I znaš i sama koliko nam je uvek bilo teško da tati izaberemo poklon za rođendan. E pa upravo ste mu baš vi doneli najlepši ikada. I ne brini, iako smo dobilo bebu, ti ćeš i dalje biti naša beba. Volim vas - napisala je Nataša.

Hvala Vam za najvecu srecu na svetu! Niko se nije nadao da ces bas prva biti ti, tako mala uvek u nasim ocima. Hvala Vam sto ste nam priredili najvecu srecu na svetu da postanemo tetke. I znas i sama koliko nam je uvek bilo tesko da tati izaberemo poklon za rodjendan. E pa, upravo ste mu bas vi doneli najlepsi ikada. I ne brini iako smo dobili bebu, ti ces i dalje biti nasa 👶! Volim Vassss💙💙💙💙💙

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic) on Jun 3, 2020 at 5:01am PDT
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.