Muzički “rat” između Cece, Lukasa i Karleuše!

Izvor: Poznati.info, 31.Maj.2013, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzički “rat” između Cece, Lukasa i Karleuše!

Najveće srpske muzičke zvezde, Aca Lukas, Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović započeli su muzički rat.

U roku od tri nedelje njih troje odmeritće snage u Beogadu - Aca Lukas 8. juna nastupa na “Marakani”, nedelju dana kasnijeJelena Karleuša na “Ušću”, aCeca Ražnatović će 28. juna nastupiti na istom mestu.

Prema saznanjima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Lukas je na dobrom putu da napuni najveći stadion u Srbiji, dok Karleuša uprkos najavama za spektakularni nastup – nema za sada zadovoljavajući broj prodatih ulaznica, dok je Ceca tek pre dva dana pustila karte u prodaju.

Najbrže se prodaju najjeftinije ulaznice, koje za Acin i Jelenin koncert koštaju 500 dinara, a za Cecin 800. Oni koji su imućniji mogu da izdvoje po 11.000 dinara za VIP ložu Lukasa i Ražnatovićeve, a za Karleušinu 8.000 dinara.

Menadžeri poznatih zvezda ubeđeni su da se nijedno od njih troje neće obrukati po broju posetilaca.

Moj san je bio da imam koncert na “Marakani” i uskoro će se ostvariti jer poslednjih meseci živim za taj dan. U životu sam steko mnogo prijatelja i ovo je idealno mesto da napravimo najveću žurku zajedno sa najvernijom publikom, kaže Lukas.

Menadžer Raka Marić koji je zadužen za Karleušin koncert uveren je da će njen nastup biti najposećeniji i ne plaši se konkuracije jer su u pitanju tri različita igrača.

Folk diva Ceca očekuje se da će za 15 dana objaviti svoj novi album “Poziv” koji će imati veliku promociju na koncertu. Radikalnih promena imidža kod nje neće biti, jer Ceca želi svojim fanovima da pruži ono što oni žele, a to je dobra muzika.

Mnogo se radujem zbog koncerta. Sedam godina nisam nastupala pred beogradskom publikom. Nadam se da će doći publika i iz regiona i uopšte iz čitave Srbije, rekla je Ceca.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.