Džejeva naslednica, Ceca, Anica Dobra, Pele, Baja Mali Knindža na premijeri filma Nedelja FOTO

Izvor: B92, 16.Jan.2024, 21:07

Džejeva naslednica, Ceca, Anica Dobra, Pele, Baja Mali Knindža na premijeri filma "Nedelja" FOTO

Večeras se u Beogradu održava premijera dugo očekivanog filma "Nedelja", koji se bavi životom pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog.

Crvenm tepihom prošetali su glavni protagonisti serije na čelu sa Huseinom Alijevićem Husom, koji je u ovom filmu oživeo lik omiljenog muzičara, ali i Džejeve kolege. Takođe, ćerka Džeja Ramadanovskog Ana došla je među prvima na premijeru filma, sa mužem popularnim pevačem Adilom Maksutovićem.

Svetlana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ceca Ražnatović, koja je snimila pesmu “Za kraj”, pojavila se sa ćerkom Anastasijom Ražnatović.

Na premijeri filma pojavili su se i mnogi pevači i pevačice kao što su Mina Kostić, Sanja Vučić, Tea Tairović, pevač Baja Mali Knindža sa svojom zgodnom suprugom Dijanom, kao i njegov kolega Radiša Trajković Đani sa ženom Slađom te legendarni glumac Pele, zatim Aleksej Bjelogrlić, pevačica Marija Šerifović i glumica Miona Marković, kao i kompozitor Damir Handanović sa suprugom, ministarkom rudarstva i energetike Dubravkom Đedović.

Film "Nedelja" prikazuje život Džeja Ramadanovskog, njegovih bliskih prijatelja, ali i duh Dorćola sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka. Poznatog pevača glume ljudi koji nisu iz sveta glume - Husa i mali Alen Selimi.

Jednu od zapaženih uloga u ovom ostvarenju dobio je i Marko Janketić, koji tumači lik kriminalca Isa Lera Džamba, poznatijeg kao kralj Dorćola.

Uzbuđena glumačka ekipa potvrdila je nagađana da film, nastao u produkciji Telekoma Srbije, a po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Život ovog poznatog Dorćolca dočaraće glumačka ekipa u sastavu Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.

Film će se od 18. januara naći na redovnom repertoaru bisokopa širom Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.