Miško Ražnatović: Ceca je kao Rijana! Ceca: Ponosna sam što sam Srpkinja!

Izvor: Svet, 29.Jun.2015, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miško Ražnatović: Ceca je kao Rijana! Ceca: Ponosna sam što sam Srpkinja!

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović uživala je u društvu ćerke Anastasije na košarkaškom egzibicionom turniru Beobasket stars 2015.

“Ideja čitavog događaja je da bude što bolja kopija “NBA All stara”, a tamo su u prvim redovima uvek Rijana i Bijonse. Mi nemamo Rijanu i Bijonse ali Ceca Ražnatović je najveća zvezda na našim prostorima. Ponosan sam što nosimo isto prezime” >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << , rekao je Miško Ražnatović koji je dalji rođak Cecinog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana.
Miško Ražnatović





Beobasket stars juče je nakratko prekinut kako bi prisutni u Kombank areni pozdravili uspeh naše ženske košarkaške repereznatcije koja je osvojila zlato na Evropskom prvenstvu.
“Presrećna sam zbog uspeha košarkašica, a i delfini su nas obradovali kao i “orlići” koje je već zovem orlovima. U ovom momentu veoma je lepo biti Srbin ili stanovnik Srbije. Ja sam veoma ponosna što sam Srpkinja”, rekla je Ceca u Ekskluzivu.

Ona je otkrila i da su je posebno obradovale jučerašnje pobede košarkašica i vaterpolista.
“Želim najiskrenije da im čestitam! Volim da gledam fudbal, košarku, vaterpolo, odbojku, MMA, kao i tenis tj. mečeve Novaka Đokovića, Ane Ivanović i Jelene Janković”, zaključila je Ceca u razgovoru za emisiju koja je na progamu TV Prva večeras od 18:20h.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miško Ražnatović: Ceca je kao Rijana! Ceca: Ponosna sam što sam Srpkinja!

Izvor: Scandal.rs, 29.Jun.2015

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović uživala je u društvu ćerke Anastasije na košarkaškom egzibicionom turniru Beobasket stars 2015...“Ideja čitavog događaja je da bude što bolja kopija “NBA All stara”, a tamo su u prvim redovima uvek Rijana i Bijonse. Mi nemamo Rijanu i Bijonse ali Ceca...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.