Mira Škorić ŽESTOKO: Sa Cecom se nikad neću pomiriti i bolje je da ćutim…

Izvor: Svet, 10.Maj.2019, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mira Škorić ŽESTOKO: Sa Cecom se nikad neću pomiriti i bolje je da ćutim…

Mira Škorić lepo se odmorila za praznike i sada puna elana pomaže svojoj koleginici Jeleni Karleuši oko kandidata u „Zvezdama Granda“, ali i priprema svoj solistički koncert kojim će obeležiti 30 godina karijere. Folk zvezda ispunjena je i emotivno, ali partnera i dalje krije.
Da li ćeš se pomiriti sa nekada najboljom prijateljicom Cecom Ražnatović?
– Nikada se neću pomiriti sa Cecom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ne bih ni pričala o tome, bolje da ćutim. Želim joj svu sreću ovoga sveta.
Šta kažeš na to što je njena naslednica krenula majčinim stopama?
– Za Anastasiju imam samo reči hvale. One je jedna prelepa devojka. Pokoriće i majku! Pesma joj je baš, baš popularna i ona može daleko da dogura. Novi hit je otpevala vrhunski. Od malih nogu je bila talenat i ja volim kada talentovana deca uspeju. Imamo primere da pevači guraju svoju decu, ali nije to to. Međutim, Anastasija zna da peva i verujem da će biti ozbiljna zvezda.

U „Zvezdama Granda“ si pravo osveženje i pojačanje koleginici Jeleni Karleuši.
– Ivana Peters i ja smo zadužene za ono što najviše volim, a to je produciranje vokala. Jelenin tim ima najbolje kandidate. Danonoćno smo u studiju i to su zaista predivna deca. Ja sam prvi primer da festivali, takmičenja ne znače ništa. Ovo je jedna velika odskočna daska i ako se emituje na pet nacionalnih televizija, to je ozbiljan marketing i to treba iskoristiti.
Toliko je pevača iznedrio „Grand“, ali i dalje je teško biti Ceca, Mira, Lukas…
– Možemo na prste ruke da nabrojimo one koji su to zaista unovčili, a da su kompletne ličnosti. Verujem da će ova grupa da protrese estradno nebo jer ima kvalitetnih pevača. I da mogu da se ponove i Ceca, i Lukas, i Jelena. Ova deca su vredna i uporna, u stanju su da vežbaju po pet sati dok to ne bude savršenstvo. To rade ozbiljne zvezde.
SvetSvet
The post Mira Škorić ŽESTOKO: Sa Cecom se nikad neću pomiriti i bolje je da ćutim… appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Mira Škorić: Sa Cecom se nikad neću pomiriti i bolje je da ćutim

Izvor: Tracara.com, 10.Maj.2019

Pevačica iskreno o nekadašnjoj bliskoj prijateljici

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.