„Miligram“ i Ceca preči od „Talenta“

Izvor: Dzungla.org, 08.Apr.2012, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Miligram“ i Ceca preči od „Talenta“

Aleksandar Milić Mili spremio je dva velika muzička projekta. U pitanju su CD njegovog benda „Miligram 2“, kao i novi album Cece Ražnatović, za koji je radio muziku i produkciju. Budući da će imati pune ruke posla, Mili je morao da odustane od šoua „Ja imam talenat“.
Jednog dana da pomognem mladim talentima iz šoua u kojem sam bio član žirija

- Neću više biti u emisiji „Ja imam talenat“. Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << sam u žiriju tri sezone i to je dovoljno. To je divan šou, kandidati su fantastični, posebno najmladi učesnici. Imam dvoje dece, četvorogodišnju Miju i šestogodišnjeg Markusa, koji su s velikim zanimanjem gledali emisiju. Svim srcem bih voleo da uradim neki projekat za talentovanu decu koju sam upoznao, ali za to sada nemam vremena - rekao je Aleksandar Milić.
Ceca neće pričati o kazni koju je odslužila jer je sada samo karijera zanima, kaže Mili

Prvi veliki projekat koji trenutno radi je novi album benda „Miligram“.
- Razvijam projekat benda „Miligram“ već dve godine. Bend je sastavljen od mladih sjajnih muzičara, ja sviram gitaru, a glavni vokal je Alen Ademović. Alen je na ploči „Miligram 1“ pevao najveći hit „Kruška“.
Sada je postao frontmen benda - kaže Mili, koji smatra da je Alen jedan od tri najbolja muška vokala na Balkanu.
Mili je godinama najbliži saradnik Svetlane - Cece Ražnjatović, s kojom ga veže dugogodišnje prijateljstvo.
- Uradili smo njen poslednji album „Ljubav živi“ i izbacili ga pre nego što je otišla na izdržavanje kazne.
Sada, kada je izašla, rešili smo da snimimo dve nove pesme, koje će se zajedno sa specijalnim magazinom pojaviti u prodaji krajem maja.
U tom magazinu biće njen veliki intervju, neće govoriti o kazni koju je odslužila, jer je prvenstveno trenutno zanimaju muzika i koncerti - objašnjava Mili.
(Izvor: Blic)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.