Miki Jevremović zaljubljen u Cecu Kitić?

Izvor: Poznati.info, 16.Feb.2012, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki Jevremović zaljubljen u Cecu Kitić?

Za ručkom, Miki Jevremović je recitovao erotsku pesmu o mladiću koji se uzbudio, nabreklom šlicu, devojci s imenom Svetlana, koju su, zato što je prostitituka pokupili policajci…

Ovo je pogodilo rukometašicu Cecu Kitić, koja se osetila prozvanom, pa je brzo reagovala.

- Ne dopada mi se ovo uopšte! – rekla je Svetlana Kitić.

– Mislim da je ovo neka provokacija, posebno što >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << se u pesmi pominje moje ime. Ne sviđa mi se što to radi Miki, jer sigurno ima neke aluzije.

- Nisam ja napisao pesmu, već Selimović… – rekao je Miki Jevremović.

- Imam pravo da kažem da mi se ne dopada – bila je izričita rukometašica.

- Ne voliš erotsku poeziju? – pitala je Alka Vuica.

- Volim erotsku, ali ne volim kur…sku! Posebno što se pominje ime Svetlana .

- Kad se vi svađate, a stalno se čuje bip, to nije ništa, a kad neko napiše pesmu koja postoji toliko dugo, onda je to strašno – čudio se Miki Jevremović.

Kasnije su još neki takmirači rijalitija „Parovi“ rekli Ceci Kitić da misle da je Miki namerno recitovao ovu pesmu, da bi povredio rukometašicu.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.