Mami se sviđaju moji silikoni

Izvor: Mondo, 09.Mar.2019, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mami se sviđaju moji silikoni"

Pevačica nedavno povećala grudi, pohvalila se da se njenoj majci baš dopadaju!

Pevačica i učesnica Zadruge Teodora Džehverović promovisala je novi album "Borbena", i "prošetala" nove grudi.

Na promociji nije bila gužva, a Teodora je rekla da su je mnoge kolege "iskulirale".

"Svim kolegama sam poslala poruku da pravim promociju, međutim znam da su mnogi videli poruku, ali mi nisu ni odgovorili. Postoje i velike zvezde kao što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ceca, ona mi je odgovorila istog trenutka i napisala da joj je žao što ne može da dođe jer nije u zemlji, to mi je mnogo značilo," rekla je ona.

"Pre nekoliko meseci, ugradila sam silikone. To mi je bila dugogodišnja želja, ali sam znala da ću imati meru i da neće biti prevelike. Izgledaju prirodno, i moja mama je oduševljena kako mi stoje i kako izgledaju. Porodica mi je veoma bitna, kada imam njihovu podršku, mogu sve," rekla je Teodora za "Alo".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.