Malo li je na ovu krizu: Ceca dobila apartman! (FOTO)

Izvor: S media, 08.Nov.2012, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malo li je na ovu krizu: Ceca dobila apartman! (FOTO)

Hotel iz Budimpešte dao ime VIP apartmanu po srpskoj zvezdi. Ceca je u hotelu provela sa decom jedan vikend, pa je menadžment istog odlučio da ga nazove po njoj!

I dok svet trese kriza, to za Cecu to ne vazi. Iako se njene koleginice bore da odrade što više "tezgi" kako ne bi osetile krizu, Ceca nađe vreme i za odmor! Upravo jedan odmor joj se baš >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << isplatio! Ona je dobio apartman koji će joj biti na raspolaganju kada god poželi. Dok je uživala u čarima spa centra, Veljko i Anastasija svoje vreme prekratili su igranjem u akva parku koji se nalazi u sklopu hotela.

-Jednom sam bila u tom hotelu sa svojim tinejdžerima, i oduševili smo se! Resort je na svega par sati od Beograda, a može da parira najboljim svetskim hotelima – rekla je folk zvezda i dodala da joj imponuje činjenica da će jedan od apartmana nositi upravo njeno ime.

Kako bi sprečili priče da je sve samo marketinški trik oglasio se i menadžent hotela.

-Tačno je da će gospođa Ražnatović imati svoj apartman u našem hotelu i moći će da ga koristi kada god bude želela. Pored srpske zvezde, apartmane u Ramadi imaju i Enrique Iglesias, ali i druge svetske zvezde. - rekla je Zita Ovari, PR hotela.

Izvor: Smedia, Foto: ceca.rs, PR Ramada Aqua World

Pretraga po temi: Svetlana Ceca, Dobila apartman, Budimpešta

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceca dobila VIP apartman!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2012

Menadžment hotela Ramada Aqua World Resort iz Budimpešte imenovao je jedan od svojih vip apartmana po domaćoj zvezdi Svetlani Ceci Ražnatović, a isti će joj biti na raspolaganju kada god poželi...Jedno od promotivih lica Ramada Aqua World Resorta je i Cecina najbolja prijateljica Mira Škorić...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.