MLADA OKIĆENA DEBELIM ZLATOM, TORTA VEĆA OD LJUDI: Ceca na svadbi pod šatrom za sat zaradila stan u Beogradu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2023, 08:49

MLADA OKIĆENA DEBELIM ZLATOM, TORTA VEĆA OD LJUDI: Ceca na svadbi pod šatrom za sat zaradila stan u Beogradu!

Uživala je.

Društvene mreže preplavile su fotografije jedne romske svadbe koja je održana nadomak Beograda. Svadba je održana pod šatrom, a pevala su neka od naših najvećih imena poput Svetlane Ražnatović Cece i Ace Lukasa.

Kako se navodi, porodice mladenaca su uložile ogroman novac u svadbeno veselje na kojem je bilo čak 1.500 gostiju. Najmanje se štedelo upravo na muzici, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ceca navodno za samo sat vremena pevanja dobila 50.000 evra. Ražnatovićeva se na veselju pojavila posle ponoći, otpevala je svoje najveće hitove, a nakon nje je zapevao i Lukas.

Celi svadbeni program je od ujutru do uveče vodio nekadašnji zadrugar i muzičar Bora Santana, koji je prestao da se takmiči u rijalitijima i počeo da vodi upravo romske svadbe. Pored toga što se našao u ulozi domaćina, Bora se kasnije latio i mikrofona i harmonike, pa je osim dogovorenog honorara zaradio i bakšiš.

Megalomanski momenti karakteristični su za romske svadbe, pa nisu izostali ni ovog puta. Prelepa mlada je nosila raskošnu venčanicu, a glava joj je bila okićena debelim žutim zlatom.

Posebnu pažnju izazvala je torta, a gotovo je sigurno da nikada niste videli veću...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CECA I LUKAS ZAPEVALI NA ROMSKOJ SVADBI Napravili lom u Beogradu pred 1.500 zvanica - mlada sa krunom na glavi okićena ZLATOM, novčanice samo lete

Izvor: Blic, 24.Avg.2023

Romske svadbe važe za glamurozna slavlja na kojima se svi uvek dobro provedu, a oni koji nastupaju odlično zarade.

Nastavak na Blic...

DETALJI ROMSKE SVADBE OD POLA MILIONA EVRA: Estradne zvezde, svetski kuvari, vo na ražnju i 100 konobara SVE KEŠIRAO PANČEVAČKI „KRALJ BUVLJAKA“ FOTO I VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 24.Avg.2023

Juče je na Pančevačkom keju, kraj samog Tamiša, održano neverovatno svadbeno slavlje o kojem će Pančevci još dugo pričati. Ova gala svadba okupila je neverovatnih 1.500 zvanica iz raznih krajeva sveta kako bi proslavili brak Đure iz Pančeva i Nine iz Kikinde, mladenaca čije je venčanje,...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.