“MINI KUPER” U VLASNIŠTVU NAVIJAČA Pronađen auto kojim su se zakucali u Cecinu kuću, napadači POBEGLI IZ SRBIJE

Izvor: Svet, 02.Nov.2018, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“MINI KUPER” U VLASNIŠTVU NAVIJAČA Pronađen auto kojim su se zakucali u Cecinu kuću, napadači POBEGLI IZ SRBIJE

Beogradska policija pronašla je automobil “mini kuper” za koji se sumnja da je korišćen u napadu na kuću Svetlane – Cece Ražnatović, međutim i dalje se traga za napadačima za kojima je raspisana poternica.
Automobil je pronađen nedavno i odmah potom naloženo je njegovo veštačenje i upoređivanje njegovih detalja sa snimcima sa sigurnosne kamere.
Mini kuper je u vlasništvu navijača Nemanje Arsenovića Arse, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za kojim je zbog napada na Cecinu kuću policija raspisala potrenicu. Pored njega poternica je raspisana i za vlasnikom drugog automobila koji je učestvovao u napadu.
SvetRajko Ristić
The post “MINI KUPER” U VLASNIŠTVU NAVIJAČA Pronađen auto kojim su se zakucali u Cecinu kuću, napadači POBEGLI IZ SRBIJE appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

OŠTEĆENJA NA "MINI KUPERU" Ovo je jedan od automobila kojim su napadači pokušali da upadnu u Cecinu kuću, a zna se i ČIJI JE

Izvor: Blic, 03.Nov.2018, 09:03

Ulubljenja na automobilu "mini kuper", koji je veštačen zbog sumnje da je korišćen u napadu na kuću Svetlane Cece Ražnatović, odgovaraju oštećenjima na fasadi pevačicine kuće, saznaje “Blic”.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.