MILIONI U ŠOKU! HAOS PRED KAMERAMA - Folk zvezda Ceca Ražnatović NAPUSTILA emisiju DOSTA MANIPULACIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 00:16

MILIONI U ŠOKU! HAOS PRED KAMERAMA - Folk zvezda Ceca Ražnatović NAPUSTILA emisiju "DOSTA MANIPULACIJA"

Besna kao ris!

Svetlana Ceca Ražnatović napustila je emisiju u kojoj je gostovala i pre nego što se završila, poručujući da "manipulatorske gluposti neće da sluša". Ona je zgrabila mobilni telefon sa stola, ustala, odmahnula rukom i išetala iz studija.

- Nijedna moja rečenica da se izvrće ovde... svako će odgovarati za ono što je uradio! - uzviknula je pevačica u jednom trenutku u "Hit tvitu", a ubrzo joj je i "pala roletna".

Kada je Jovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzviknuo da je pevačica uhapšena jer je za to postojala osnovana sumnja, pa u kratkoj raspravi pokušao i da je nadjača, Ceca se u potpunosti uozbiljila, a onda i odlučila da ode.

- Gledam svoja posla i svoj život! Ma dosta manipulacija! ...Manipulatorske gluposti neću da slušam - rekla je ona pa na izvesno vreme napustila studio.

Nakon toga se vratila da ispoštuje kraj emisije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.