MAJKA JE MAJKA! Ceca pevala ogrnuta srpskom zastavom na nastupu: Publika pala u TRANS (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 21:07

"MAJKA JE MAJKA!" Ceca pevala ogrnuta srpskom zastavom na nastupu: Publika pala u TRANS (FOTO)

Oduševila publiku!

Svetlana Ceca Ražnatović održala je koncert u Vrnjačkoj Banji, ali je napravila neviđeni spektakl u trenutku kada se ogrnula srpskom zastavom i tako pevala na bini.

Publika je skandirala i vrištala u transu, a mogli su se videti blicevi sa telefona koji su je snimali u ovom trenutku:

Ona je u nedelju imala spektakularni koncert, a publiku je posebno oduševila kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ogrnuta zastavom na kojoj je pisalo "srpska majka"!

- Ceo život molim Boga da ne izginem na bini dok sam na štiklama! Bilo bi lakše da pevam u patikama, ali ne ide... Zato se često izuvam, pogotovo ako mi je obuća neudobna. Bina je "pogubna" za moje noge i članke jer su često ispod tepiha daske, pa je nezgodno kada gazim - rekla je Ceca za emisiju "Ekskluzivno".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.