LUPA PO STOLU, URLA I SKANDIRA: Mali Željko sa Cecom tečno peva NJEN HIT - nećete verovati koje stihove su ga naučili

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2022, 23:13

LUPA PO STOLU, URLA I SKANDIRA: Mali Željko sa Cecom tečno peva NJEN HIT - nećete verovati koje stihove su ga naučili

Isti je otac!

Sin Bogdane i Veljka Ražnatovića, Željko, otputovao je sa bakom Cecom Ražnatović na Maldive, odakle se pevačica redovno oglašava putem Instagrama.

Oni već nekoliko dana uživaju u sunčanju, kupanju i šetanju, a pauzu dok čekaju večeru, iskoristili su da zabave ostale goste, koji su bili sa njima za stolom.

Željko naučio je da peva Cecin veliki hit "Cvetak zanovetak", sa njenog prvog albuma, pa je za stolom zapevao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lupao i drao se kao da navija.

"Ja sam cvetak, čudan cvetak, ja sam cvetak, zanovetak" otpevao je mali Ražnatović, dok je Svetlana pevušila sa njim u glas.

Kada je završio, nagradila ga je rečima: "Bravo, ljubavi", vidno nasmejana i zadovoljna.

Na objavi je označila i Veljka, njegovog tatu, koji će, sigurni smo, biti veoma ponosan kada čuje to.
Pogledaj vesti o: Ceca,   Maldivi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.