Krčka se novi duet: Ceca i Lukas ponovo ukrštaju glasove

Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2014, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krčka se novi duet: Ceca i Lukas ponovo ukrštaju glasove

Aca Lukas i Ceca će još jednom udružiti svoje pevačke snage i snimiti treći duet, ovoga puta za potrebe predstave “Ljubav u doba kokaina”, koja se radi po istoimenom romanu Simonide Milojković.

Lukas je zadužen za komponovanje muzike za ovaj pozorišni komad koji će biti jak argument u borbi protiv narkomanije jer će gledaoci imati priliku da vide šta to sve narkotici urade od jedne devojke.

Pevač, koji i sam ima lošeg iskustva sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << narkoticima, želi da pokaže svojim fanovima, naročito omladini kako da se izbore i zašto da ne uzimaju bilo kakvu drogu i sve će to dočarati muzikom u ovoj predstavi.

Svetlana Ražnatović se pridružila borbi protiv narkomanije jer je i sama majka dvoje dece i planira da se muzikom bori protiv droge.

Novi duet čućemo na premijeri predstave koja će biti održana 11. novembra u Ustanovi kulture Vuk Karadzić.

Izvor: Tracara

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.