Karleuša, Viki i Ceca IMAJU SVOJE FIRME, ali nisu jedine na estradi: Jedna je morala da je ZATVORI

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2022, 18:50

Karleuša, Viki i Ceca IMAJU SVOJE FIRME, ali nisu jedine na estradi: Jedna je morala da je ZATVORI

Imena i delatnosti su apsolutni hit!

Zvezde naše estrade, osim što se bave pevanjem, imaju i svoje firme putem kojih plasiraju svoje pesme, ali i razne druge poslove.

Ništa tu nije čudno, s obzirom na to da je svako od njih na neki način preduzetnik, ali ono što jeste pomalo smešno je to kakve su nazive davali svojim firmama.

Dragan Kojić Keba je nedavno zvanično otišao u penziju, ali pevač je i te kako i dalje radno aktivan, a svoja poslovanja reguliše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putem svoje firme, kojoj je dao hit ime - Keboni.

Ana Bekuta je rešila da svoju firmu nazove po svom velikom hitu "Brojanica", Ona je i direktorka i vlasnica firme, a koristi je u promotivne svrhe.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je davnih dana otvorila firmu za muzičku produkciju, a nazvala ju je po sebi -  "Ceca music".

Ni Saša Matić, kao i njegova koleginica Ceca, nije bio previše inspirisan kada je svojoj firmi davao ime, pa ona kratko nosi naziv "SM Music".

Jelena Karleuša je svojoj firmi dala naziv "JK Entertainment". Kako je navedeno u privrednom registru, njena kompanija se bavi stvaralačkim, umetničkim, zabavnim i izvođačkim delatnostima.

Ime firme Nede Ukraden je simpatično kao i Kebino. Njena firma nosi naziv "Neda Bravo", što izgleda kao da pevačica hvali samu sebe. Njena delatnost je izvođačka umetnost i Neda je direktor.

Međutim, pevačica je tokom pandemije koronavirusa morala da privremeno ugasi firmu, zbog finansijskih gubitaka koji su tada zadesili muzičare.

Da Viki Miljković ima firmu za prodaju nekretnina znaju i vrapci na grani. Biznis je započela sa svojim suprugom Tašketom, a firma im se zove "Residence hills", piše Nova. Slogan firme naše pevačice je "Od ugovora do komfora".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.