Kako je CVETAK ZANOVETAK postao SRPSKA MAJKA? Ceca danas slavi 35 godina trajanja na estradnom nebu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 17:56

Kako je CVETAK ZANOVETAK postao SRPSKA MAJKA? Ceca danas slavi 35 godina trajanja na estradnom nebu

Pevačica se oglasila emotivnim rečima!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najvećih balkanskih zvezda. Prvi javni nastup imala je sa samo devet godina kada je prvi put zapevala pred publikom na jednom slavlju, a sa trinaest je imala prvi nastup.

Na današnji dan, 1988. godine Ceca je nastupila na čuvenom festivalu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ilidža gde je sa pesmom "Cvetak zanovetak" odnela pobedu.

Pevačica se sada oglasila na svom Tviter nalogu gde je podelila fotografiju sa tog nastupa i emotivnim rečima se podsetila velikog estradnog početka.

- Na današnji dan pre tačno 35 godina je sve počelo. Moj prvi nastup na festivalu Ilidža i čuvena pesma "Cvetak zanovetak". Danas slavim tri i po decenije karijere i mogu da kažem samo jedno, preponosna sam. Hvala vam na svemu od srca, dragi moji - stoji u objavi.

Podsetimo, Ceca je oborila rekord na Ušću 2013, kada je napravila veliki spektakl pred 150.000 ljudi i zauzela visoko osmo mesto na listi najposećenijih koncerata na svetu. Svetlana je nedavno proslavila 50. rođendan, a šta je sve stalo u pola veka zvezdinog života saznajte klikom OVDE!

Na današnji dan pre tačno 35. godina je sve počelo. Moj prvi nastup na festivalu Ilidža i čuvena pesma "Cvetak zanovetak". Danas slavim tri ipo decenije karijer i mogu da kažem samo jedno, PREPONOSNA SAM. Hvala vam na SVEMU OD SRCA DRAGI MOJI ❤️ pic.twitter.com/AJSg5uDH2h

— Ceca Raznatovic (@CecaRaznatovic) June 20, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.