KUMA CECA JE BILA NOĆIMA UZ MENE! Viki Miljković o pobedi njenog kandidata u Zvezdama Granda

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022, 15:52

"KUMA CECA JE BILA NOĆIMA UZ MENE!" Viki Miljković o pobedi njenog kandidata u "Zvezdama Granda"

Presrećna je!

U subotu, 25. juna održalo se veliko super finale "Zvezde Granda" u kome se takmičilo 16 kandidata. Ove godine je pobedu odneo Nermin Handžić, koji je bio pod mentorstvom pevačice Viki Miljković.

Viki nije krila pred kamerama uzbuđenje što je baš njen kandidat osvojio titlulu "Zvezde Granda".

Pevačica je pred našim kamerama priznala da je ponosna na Nermina i da joj je najveća podrška bila njena kuma, Svetlana Ceca Ražnatović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Nermin je divno dete, koje potiče iz divne porodice. Svi članovi žirija smo se međusobno podržavali. Hvala svim kolegama. Moja kuma je sa mnom bila noćima i noćima. Ona je Nermina podržavala od samog starta, verovala je u njega, radovala se pobedi kao da je njen kandidat. I sve ostale kolege, svi su bili uz mene - rekla je Viki.

Šta nam je sve Viki Miljković rekla pogledajte u video prilogu u nastavku:

BONUS VIDEO: Pobednik "Zvezda Granda": Priželjkujem karijeru Šabana Šaulića!
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.