Izvor: Piplmetar.rs, 09.Apr.2023, 06:30

KONAČNO POTVRDILI! Jovana Ljubisavljević u vezi sa Cecinim BIVŠIM, odmah objavili zajedničku fotku (FOTO)

Jelena Lukić
|

nedelja 09. april 2023. 00:08h


Bogdan Srejović javnosti je postao poznat nakon veze sa našom najvećom balkanskom zvezdom, Svetlanom Cecom Ražnatović, a nakon raskida sa njom povezivan je sa Jovanom Ljubisavljević, bivšom rijaliti učesnicom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović • Instagram


Kako se dugo spekulisalo o njegovnom ljubavnom statusu, o kom se vrlo malo znalo, sada je svima konačno prikazao pravu sliku.
Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević
Naime, on je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa misicom i bivšom zadrugarkom Jovanom Ljubisavljević, čvrsto je držeći za ruku. Ona je odmah podelila njegovu objavu, uživajući u ostatku večeri.
Verovatno da nije imalo smisla više kriti svoju intimu, s obzirom da sedma sila uvek nađe i spazi najmanji detalj, te se Srejović odlučio na ovaj korak.
Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović (Foto: Instagram/cecaraznatovic)
Podsetimo, kao bomba odjeknula je vest da se duplo mlađi Bogdan Srejović zabavlja sa Cecom Ražnatović, malo kasnije…javnost je prihvatila i podržala njihovu ljubavnu vezu. Nažalost, nije potrajalo.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs


Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ U VEZI SA CECINIM BIVŠIM DEČKOM Rijaliti učesnica objavila šok fotku: Pričali da su prijatelji, a sad PRIZNANJE DA SU LAGALI

Izvor: Blic, 09.Apr.2023

Biznismen Bogdan Srejović, koji je javnosti postao poznat po vezi sa Cecom Ražnatović, objavio je zajedničku fotografiju sa Jovanom Ljubisavljević, bivšom učesnicom rijalitija "Zadruga" i time potvrdio tvrdnje mnogih da su u emotivnoj vezi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.