KOMŠIJE PROGOVORILE o Cecinom susretu sa SVEKRVOM: Pevačica došla u Bogdanov dom, ali nije bila sama

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 10:06

KOMŠIJE PROGOVORILE o Cecinom susretu sa SVEKRVOM: Pevačica došla u Bogdanov dom, ali nije bila sama

Krenula je u ranim jutarnjim časovima!

Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je nastupila na jednoj privatnoj proslavi u srcu Šumadije, gde je posle dužeg vremena pevala pred oko 200 ljudi.

Folk diva je sa ćerkom Anastasijom otputovala u Kragujevac kako bi održala nastup, a pre toga svratila kod svog dečka Bogdana Srejovića i imala ručak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s njegovim roditeljima.

- Ceca je sa naslednicom otišla u Kragujevac da peva na jednom privatnom veselju, na otvaranju jednog rizorta. Otišla je rano ujutru da bi usput svratila kod Bogdana gde je provela celi dan, pa je kasno popodne s vozačem i Anastasijom produžila na nastup. Bogdan nije krenuo s njima jer je imao obaveze, ali se s Cecom vratio nazad u Beograd nakon što je proslava završena - rekao je Bogdanov komšija.

- Anastasija i on se odlično slažu, što je Ceci posebno drago, a Srejovići obožavaju kad im Ceca dođe u goste.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.