KOLIKO KOŠTA POROĐAJ BOGDANE RAŽNATOVIĆ? Retko ko može da priušti tretman kakav je imala Cecina snajka

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 10:14

KOLIKO KOŠTA POROĐAJ BOGDANE RAŽNATOVIĆ? Retko ko može da priušti tretman kakav je imala Cecina snajka

Folk diva nije štedela.

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, prodila se pre dva dana i na svet je donela sina kom su dali ime Krstan, a za porođaj u privatnoj klinici dali su pravo bogatstvo.

Svetlana Ceca Ražnatović je navodno za snajkin porođaj dala 616.000 dinara.

Ceca je rekla da za njenu snajku sve mora da bude savršeno. Tako je izabrala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << privatnu kliniku u kojoj samo porođaj košta 450.000 dinara - rekao je izvor:

- To, međutim, nije ceo trošak, jer je za jedan dan koji su Bogdana i mali Krstan proveli na intenzivnoj nezi platila još 38.000 dinara, a ako ostanu još četiri dana u porodilištu, kao što su planirali, izdvojiće još 128.000 dinara - otkriva izvor.

Na proslavi su atmosferu do usijanja doveli pevač Joca Stefanović i Aleksandra Bursać, a ponosni tata Veljko je bio najveseliji. Njemu su u više navrata cepali majicu, pa je morao da ih menja konstantno, a posebno ga je pogodila pesma "Rađaj sinove", pa se tada udarao po grudima, veselio i pevao na sav glas.

Ponosna Ceca Ražnatović nije krila sreću i uzbuđenje zbog dolaska još jednog unuka, pa je za medije otkrila da bi volela da dobije unuku.

- Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje. Krstan će dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobiju i devojčicu, tu bih baš bankrotirala. Anastasiji je žao što ne može da bude sa nama, ona čeka papire, ne može da izađe iz zemlje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.