KARLEUŠA UMESTO CECE KOD VIKI MILJKOVIĆ

Izvor: Kurir, 08.Okt.2011, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠA UMESTO CECE KOD VIKI MILJKOVIĆ

Drugarice, prokletnice, šta učini ti... Viki Miljković na četvrti rođendan sina Andreja pozvala je Jelenu Karleušu, ljutu suparnicu svoje kume Svetlane Ražnatović, i to dok je Ceca u kućnom pritvoru!

Drugarice, prokletnice, šta učini ti...

Viki Miljković na četvrti rođendan sina Andreja pozvala je Jelenu Karleušu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ljutu suparnicu svoje kume Svetlane Ražnatović, i to dok je Ceca u kućnom pritvoru!

- Viki nikad ranije nije zvala Jelenu na bilo koju od porodičnih proslava, jer zna za veliku netrpeljivost koja vlada između njene kume i Karleuše. Sada, kada je Ražnatovićeva u kućnom zatvoru i zbog toga nije mogla da se pojavi u igraonici u Žarkovu, Miljkovićeva je iskoristila priliku da se druži sa „malom od skandala“ i njenim ćerkama Atinom i Nikom - priča naš izvor blizak pevačicama i dodaje:

- Ceca je poslala poklon, ali iz razumljivih razloga nije mogla da se pojavi. Ali, da jeste, sumnjam da bi Karleuša mogla da priviri na proslavu.

Da li je Ceca saznala ko se pojavio na rođendanu njenog kumčeta, ne znamo! Nismo dobili ni komentar JK jer je ostala dosledna odluci da ne daje komentare za novine do izlaska njenog novog albuma.

(Z. M.)

Viki: Ceca se ne ljuti!

Viki Miljković kaže da Ceca ionako ne bi došla u igraonicu, jer ona nema malu decu:

- Ceca se nije naljutila na mene, a ne bi imala problem da bude s bilo kim u istoj prostoriji. Pa sretale su se ona i Jelena.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viki pozvala Jecu umesto kumu Cecu!

Izvor: S media, 08.Okt.2011

Pevačica Viki Miljković na rođendan sina Andreja, umesto kume Svetlane Ražnatović, pozvala Jelenu Karleušu, njenu suparnicu...Sin Viki Miljković je napunio četiri godine, a na rođendanu je bio u društvu Karleušinih ćerki, Atine i Nike. Šta bi Ceca rekla na to? Dok je ona u kućnom pritvoru,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.