JOŠ JEDAN RAZLOG ZA SLAVLJE! Nakon saznanja o Anastasijinoj trudnoći, Ceca u vilu Ražnatovića unela ovu neprocenjivost

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 09:45

JOŠ JEDAN RAZLOG ZA SLAVLJE! Nakon saznanja o Anastasijinoj trudnoći, Ceca u vilu Ražnatovića unela ovu neprocenjivost

Pevačica ne skida osmeh s lica!

Juče je kao bomba odjeknula vest u medijima da je Anastasija Ražnatović trudna.

Pevačica je u četvrtom mesecu trudnoće i rodiće devojčicu. Anastasija i Nemanja Gudelj sa nestrpljenjem čekaju da ugledaju svoju naslednicu.

Među prvima je ovu radosnu vest saznala Svetlana Ceca Ražnatović. Na proslavi rođenja malog Krstana, Ceca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izjavila da sa jedva čeka da dobije unuku.

- Ja se nadam da ću i imati desetoro unučadi. Voleli bismo da dobiju i devojčicu, tu bih baš bankrotirala - rekla je tada pevačica.

Sinoć se Ceca pojavila prvi put u javnosti nakon što se saznalo da je Anastasija u drugom stanju.

Pevačica je došla na "Sabor narodne muzike" na RTS-u, gde joj je dodeljena nagrada za životno delo.

Za ovu priliku je Ceca odabrala dugu belu haljinu i srebrne sandale. Svi su primetili da je Ceca raspoložena i da ne skida osmeh s lica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.