JA SA DEBELIM ŽENAMA... PITAJ CECU! Jelena Karleuša burno odreagovala na pomen Ane Nikolić

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JA SA DEBELIM ŽENAMA... PITAJ CECU! Jelena Karleuša burno odreagovala na pomen Ane Nikolić

Malo preterano?

Jelena Karleuša je otvorila dušu i progovorila o svojoj borbi sa viškom kilograma i planu ishrane.

Jelena je priznala da se ugojila 900 grama tokom zimskih meseci.

Karleuša je otkrila da je do vitke linije došla zahvaljujući specijalnom režimu ishrane i tako demantovala da je koristila specijalne injekcije koje, prema navodima domaće štampe, koštaju 12.000 evra.

- Pravilna ishrana koju vam prepiše nutricionista pod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uslovom da imate probleme sa kilogramima, kao što sam u jednom momentu imala ja - objasnila je Jelena za IDJTV.

Nakon toga, Karleuša je upitana da li se čula sa Anom Nikolić, pošto je i ona vodila borbu sa kilogramima.

- Izvini, na koju Anu misliš? To pitanje treba da postaviš Ceci, ja sa tim debelim ženama ne komuniciram - pitala je Jelena.

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.