Istina o Cecinom VELIKOM HITU - Pesmu su odbile Lepa Brena i Dragana Mirković, a godinama je stajala u fioci Marine i Fute

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023, 10:46

Istina o Cecinom VELIKOM HITU - Pesmu su odbile Lepa Brena i Dragana Mirković, a godinama je stajala u fioci Marine i Fute

Malo ko zna ovo!

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović u svojoj karijeri ima hitove za sva vremena. Štaviše, sve njene pesme su maltene hitovi koji ne prestaju da se slušaju.

Međutim, posebna anegdota vezana je za numeru "Kukavica" koju i sama Ceca ubraja u svoje omiljene.

- Postojao je među period o moje poslednje ploče "Babaroga" i svih tih pesama koje su se nalazile na albumu. Onda sam ja napravila pauzu od godinu i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po dana. Znala sam da želim nešto drugo, zrelije, temeljnije... Prevazišla sam dotadašnji stil pesama. Samo sam jednog dana odlučila da odem do Marine i Fute - ispričala je Ceca u jednoj emisiji na TV Pink i dodala:

- Tako je i krenula naša saradnja. I sve te pesme su se našle tada na mom albumu "Šta je to u tvojim venama". Pesma "Kukavica" je stajala pet, šest godina kod Marine i Fute u arhivi kao totalno odbačena. Nudili su je Vesni Zmijanac, Dragani Mirković, Lepoj Breni, mnogim pevačicama... Još tada mi je to Marina rekla. Nismo želeli da gušimo album i Futa se doseti da mi ponude "Kukavicu", a Marina kaže: "Ma ne dolazi u obzir, rekla sam ti da tu pesmu zaboraviš". Insistirala sam da je čujem i kad je Futa krenuo da odsvira prve taktove: "Zagrli me...". Ja sam rekla: "Ovo je fenomalno, snimiću to koliko večeras". Spremio je aranžman, otpevam iz prve i postane hit za sva vremena - istakla je Ceca u jednoj TV emisiji na televiziji "Pink".
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.